De compacte elektrische SUV

Opent uw geest. Verbreedt uw horizon. De Audi Q4 e-tron is een 100% compacte elektrische SUV die comfort, prestatie en technologie verbindt.

Configureer uw Q4 etron

Fascinerend futuristisch

Het heldere design van de Audi Q4 e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Een eyecatcher van formaat: De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij. Opwindend: Het geaccentueerde zijsilhouet en de vrij zwevende daklijn.

In de bagageruimte kan 520 liter bagage worden opgeborgen. Met neergeklapte achterbankleuning stijgt het volume zelfs tot 1.490 liter.

Q4 etron: fascinerend futuristisch

Functionele sportiviteit

Het vooruitstrevende interieur van de Audi Q4 e-tron onderscheidt zich door technologische innovatie, sportiviteit en functionaliteit. Ook het stuurwiel van de nieuwe generatie illustreert de koers van het nieuwe elektrische model voor de toekomst. De bovenste spaken van het lederen sportstuur zijn voorzien van aanraakvlakken in black-panel-look met verlichte functionele gebieden om de actieve knoppen aan te duiden. De knoppen zijn van elkaar gescheiden door kleine uitstulpingen waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn, en ze geven zachte haptische feedback wanneer ze worden ingedrukt.

Q4 etron: sportiviteit

Opladen zonder moeite

Eenvoudig en comfortbal laden. Een Mode3-laadkabel wordt standaard meegeleverd; zo laadt u eenvoudig uw wagen op aan een openbare laadpaal of uw eigen laadstation thuis. Optioneel kan u daarnaast kiezen voor een 230V-laadkabel om uw wagen thuis aan een standaard stopcontact op te laden.

Q4 etron: opladen zonder moeite
Showroombezoek

Maak een afspraak in de showroom in Brugge.

Showroombezoek

Maak een afspraak in de showroom in Oostende.

Testrit

Boek hier een testrit met de Audi Q4 etron.