Audi Raes Golf Cup - Damme Golf & Country Club

Bij Raes Autogroep zetten we graag in op fantastische ervaringen. Wij kijken er altijd naar uit om uw dromen waar te maken! Net daarom brachten we samen met heel wat enthousiaste deelnemers afgelopen zondag 18 september de dag door te Damme Golf & Country Club. Op het schema stonden golfen, bubbels en Audi’s.

Ontdek de Audi Raes Golf Cup hiernaast en herbeleef de dag in Damme alsof u zelf op het terrein stond.

Ontdek ook de foto's

 

Externe video URL

Wederom een succesrijke editie.

De Audi Raes Cup is uitgegroeid tot een vaste waarde op de golfkalender in Damme. Bij deelname aan dit toernooi ontvangt iedereen een Audi Raes golfcap én bijpassende goodiebag met enkele leuke goodies. De sfeer rond dit evenement is uniek en bijzonder.

Er vielen ook tal wat mooie prijzen te winnen denk maar aan een uitstekende golfuitrusting of een weekendje weg met een Audi. We vertrouwen erop jullie volgende editie opnieuw te mogen ontvangen!

 Tour

27 holes, snelle greens
& bunkers op lastige afstanden

  Professionele begeleiding

Zeer uitdagende en technische golfbaan
en prachtige vergezichten

 Gift

Prachtige prijzen te winnen
door Audi Raes

Herbeleef de Audi Raes Golf Cup - Damme Golf & Country Club

Wij streven ernaar om bekend te staan als een open, betrouwbaar en innovatief familiebedrijf dat service van topkwaliteit levert. Wij van Raes Autogroep zijn trots op onze langdurige relaties met onze klanten en leveranciers en willen dit ook in de toekomst voortzetten.

Foto 1 / 1