Volkswagen

De eerste van een nieuwe generatie, zowel op technologisch als op esthetisch vlak.

Zo ziet hij er definitief uit: een echte innovatie. Het is een pionier die onze visie over een busje verandert. 

De ID. Buzz wordt het eerste elektrisch busje, terwijl het heel wat inspiratie haalt bij de iconische T1 en T2-busjes van de jaren '60 en '70. Daarnaast krijgt het ook als eerste een volledig autonoom rijsysteem krijgt binnen de Volkswagen Groep.

Volkswagen ID.Buzz

Niet alleen mooi, maar ook slim.

De ID. Buzz gaat heeft naast een nieuw designconcept heel wat nieuwe, en vooral slimme functies . Deze futuristische technologieën omvatten onder andere intelligente led-ogen, co-piloot-functies, stembediening, bewegingsbediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality. De sensoren die de omgeving binnen en buiten het voertuig registreren zijn daarnaast volledig in het nieuwe design weggewerkt.

Een autonome ID Buzz Cargo zou de behoefte aan een menselijke chauffeur elimineren en de bezorging van pakketten productiever kunnen maken. Volkswagen streeft ervoor om de ID. Buzz Cargo naar een autonomie van niveau 4 te brengen tegen 2025. Meer over de verschillende niveaus in autonomie leest u hier.

Externe video URL

Bedrijfswagen of personenauto? Aan u de keuze.

Volkswagen ID.Buzz

De ID. Buzz personenwagen

Vrijheid en dagelijks leven op een nieuwe manier beleven

Smalle stadscentra? Geen probleem voor de ID. Buzz Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. De vijfzitter ID. Buzz biedt zelfs met alle passagiers aan boord ruimte voor 1.121 liter bagage.

ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz Cargo bedrijfswagen

Als het om laden gaat.

Slim, wendbaar, onvermoeibaar: als u de Transporter waardeert, zal u van de ID. Buzz Cargo houden. Hij gebruikt elk hoekje en gaatje van de ruimte die Volkswagen gecreëerd heeft, voor slimme opstellings- en ombouwoplossingen. Hij is zoveel meer dan een Transporter met een elektrische motor. Het maximale opslagvolume van de ID. Buzz Cargo, voorzien van een afscheiding achter de eerste zitrij, bedraagt ​​ruim 3,9 m³.

Blijf op de hoogte

Ontvangt u graag het laatste nieuws over de ID. Buzz (Cargo)? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer

* indicates required
Ik wens nieuws te ontvangen over
 
 
Door te abonneren gaat u ermee akkoord dat uw gegevens gebruikt mogen worden voor marketing-doeleinden. Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan is te vinden in onze Privacy Verklaring

Ontmoet de ID. familie

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5