Hoe maak je kans op tickets voor één van onderstaande evenementen?

Stuur een mailtje naar events@raesautogroep.be

> Vermeld in de titel het event en/of de voorstelling van je keuze.

> Vermeld je persoonlijke gegevens zodat we je kunnen contacteren.

Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht

Mail naar events@raesautogroep.be

 

Filmfestival Oostende lanceert de FFO Nights doorheen 2021

De eerste FFO Night vindt plaats op 19 juni, met de première van de Vlaamse komedie "Mijn vader is een saucisse". Maak kans op een duoticket om deze film in Kinepolis Brugge te zien, incl. Live streaming van het "Rode Loper-moment" in Oostende.

Wanneer: 19 juni - start 19h30

Waar: Kinepolis Brugge

Synopsis: De twaalfjarige Zoë is beste maatjes met haar vader. Wanneer hij op een dag plots zijn job als bankier opgeeft om acteur te worden, denkt de familie dat hij gek geworden is. Zoë is de enige die gelooft dat haar vader een geweldig acteur is, klaar om ontdekt te worden...

Mijn vader is een saucisse  is de eerste Vlaamse film die zal uitkomen na de sluiting van de bioscopen in oktober en bijt zo de spits af van de FFO Nights. Een echte familiefilm met een goede portie humor, een ontroerend vader-dochterverhaal, maar vooral een film om je mee te amuseren. Kortom: het ideale cinema-uitje voor de ganse familie!

MA Festival - klassieke muziek in Brugge in augustus

Maak kans op een duoticket voor de openingsvoorstelling of de slotvoorstelling van MA Festival in het Concertgebouw Brugge

  • 06/08 om 20h - Rappresentatione di Anima e di Corpo 

In 1600 schreef componist Emilio de’ Cavalieri verbeten dat niet Jacopo Peri, maar hij de uitvinder van de opera was. Rappresentatione di Anima e di Corpo zou dus weleens de allereerste opera kunnen zijn. Sindsdien is Cavalieri’s Rappresentatione, met haar verstrengeling van dans, drama en muziek, een sleutelwerk uit onze kunstgeschiedenis.

In een allegorische dialoog ruziën Lichaam en Ziel over wat goed en kwaad is. Bezingt Anima met engelachtige klanken het eeuwige hiernamaals, dan laat Corpo zich maar al te graag verleiden door het wereldlijke Piacere. Vanuit de hel jammeren de verdoemde zielen, die hun geloof verruilden voor vluchtig genot. Met de vredige muziek van Intellect en Raad gidst het internationaal geprezen ensemble Vox Luminis Lichaam en Ziel weg van het verderf en op naar de hemel.

 

  • 14/08 om 20h: Phoebus & Pan - Händel & Bach verleid door het plezier

In Georg Friedrich Händels oratorium The Choice of Hercules wordt de jonge halfgod geconfronteerd met een vervelend dilemma: het pad volgen van de Deugd, of wentelen in het Plezier? Verleid door de zeemzoete violen van het plezier weifelt Hercules alvorens het juiste te kiezen, wat hem de prachtige aria Yet, can I hear that dulcet lay oplevert. Ook Johann Sebastian Bach worstelt met morele keuzestress in zijn cantate Der Streit zwischen Phoebus und Pan. Hierin daagt de natuurgod Pan de zonnegod Apollo uit tot een muzikaal duel, wat de strijd symboliseert tussen plezier en rede. Parodieert Bach de eigentijdse ‘populaire’ stijl in Pans vermakelijke aria Zu Tanze, zu Sprunge, dan haalt hij alles uit de kast voor Apollo’s uiterst geraffineerde Mit Verlangen.

Een dagje uit in het Boudewijn Seapark 

Maak kans op een duoticket voor het Boudewijn Seapark. Gegarandeerd plezier voor de hele familie. Er is trouwens een gloednieuwe dolfijnen-voorstelling!

De tickets zijn geldig van 1 juli tot eind september.

Opgelet: Ben je bij de gelukkige winnaars? Dan dien je je bezoek toch nog online te reserveren op https://www.boudewijnseapark.be en aan te duiden dat je reeds 2 gratis tickets hebt