De Volkswagen saloncondities

Droomt u van een nieuwe (100% elektrische) Volkswagen? Dan moet u beslist de Volkswagen saloncondities ontdekken. Hieronder geven we u een overzicht van de lopende saloncondities, geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Ontdek het elektrisch gamma of contacteer een verkoper

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Showroombezoek

Maak een afspraak met onze Volkswagen expert in onze vestiging te Brugge, Oostkamp of Oostende

Afspraak maken

Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs

Tijdens de salonperiode bieden we exclusieve configuraties aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten.

 • De Golf-, Tiguan- (behalve PHEV), Passat- en Arteon-families genieten van een specifieke bonus voor Business Editions.
 • Voor de Golf Life Business, Tiguan Life Business (exclusief PHEV) en Tiguan Allspace Life Business wordt de meerprijs van de Business Editions volledig gratis aangeboden tijdens deze actieperiode!

Voor particulieren

 • Dankzij de Business-uitvoering rijdt u dagelijks met een royaal uitgeruste Volkswagen met meer rijcomfort en veiligheid tegen een voordelige prijs.
 • De keuze maken voor een Business–uitvoering is op langere termijn ook de garantie voor een betere restwaarde wanneer u van voertuig wilt veranderen.

Vragen? Neem contact met ons op

Voor professionele klanten.

 • Met onze Business-uitvoeringen heeft u de garantie om in een royaal uitgeruste Volkswagen te rijden tegen de beste voorwaarden.
 • Een verminderd Voordeel Alle Aard.
 • Een hoge restwaarde en een positieve weerslag op uw maandelijkse aflossingen.
 • Een fiscaal aftrekbaarheid van 100%1 dankzij de Plug-In Hybrid motorisatie, die ook beschikbaar is in Business-uitvoering.

Vragen? Neem contact met ons op

Overnamevoordeel tot wel € 2.500 incl. BTW!

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een overnamepremie tot € 2.500 op uw huidige voertuig. Download uw overnamecheques door op het model naar wens te klikken:

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Financiële Renting aan 0,99%¹ + 10% korting op onderhoud

Breng de huur als kosten in rekening en koop de wagen over tegen een vooraf vastgestelde prijs.

 • Maandelijkse aflossingen worden opgenomen als bedrijfslast, dus geen vastzetting van uw kapitaal
 • Verlaag de maandelijkse vaste bedragen door een eerste verhoogde huurprijs en een hogere aankoopoptie
 • Aan het einde van het contract kunt u het voertuig aankopen door de vooraf vastgelegde aankoopoptie te lichten
 • Voeg diensten toe uit ons Full Service-aanbod

Let op, geld lenen kost ook geld.

Contacteer ons voor meer informatie

Autocredit op 36 maanden met JKP van 1,49%

AutoCredit(3) is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen.

Tijdens de saloncondities bieden wij in Autocredit een JKP(2) aan van 2,49% op 48 maanden. Voor de Polo, T-Cross & Taigo verlagen we de JKP tot 1,99% op 48 maanden. Op 36 maanden bedraagt de JKP zelfs 1,49% op alle modellen!

Contacteer ons voor meer informatie

Korting op het pack 'Design'

Het 'Design Pack', beschikbaar in de Volkswagen ID-familie, krijgt u tijdelijk aan € 750 incl. BTW aangeboden (wat een voordeel van € 1.300 in ID.3 en € 1.420 in ID.4/ID.5 betekent). Het Pack Design omvat:

 • dynamische grootlichtregeling ‘Dynamic Light Assist’
 • verlichte LED-strip in het radiatorrooster
 • 3D LED-achterlichten met dynamische knipperlichten
 • zijruiten achteraan en achterruit verdonkerd
 • LED-Matrix-koplampen met automatische rijlichtschakeling

Heeft u geen interesse in het Design Pack, dan kan u  opteren voor een bonus van € 500,00 incl. BTW (niet cumuleerbaar met de actie op Design Pack).

Meer informatie

Gratis laadstation

Volkswagen en EDI schenken u gratis een niet-geconnecteerde laadpaal t.w.v. € 610 of een geconnecteerde laadpaal aan de prijs van € 465 (in plaats van € 1.075). Ten slotte geniet u ook van belastingvoordeel op de aankoop van uw elektrische wagen.

Geldig bij bestelling van een nieuwe Volkswagen ID.3, ID.4 of ID.5.

Contacteer onze Volkswagen verkoper

Ontdek de virtual experience van Volkswagen

Bewonder al onze modellen, die tijdens het autosalon extra in de kijker staan, van dichtbij in onze virtuele showroom. En leer onze auto’s vanbinnen én vanbuiten kennen. Of je nu gaat voor onze elektrische auto’s, onze succes modellen, de nieuwe Taigo of de beste Salondeals, er is plek voor iedereen in de Virtual Experience van Volkswagen.

Klaar om een stapje in onze virtuele wereld te zetten?

Naar de Virtual Experience

De virtual experience van Volkswagen

Een team van experts staat voor u klaar ...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Ik ben geïnteresseerd in:

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*
Volkswagen Raes Autogroep

Volkswagen Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Volkswagen Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp

Volkswagen Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

Actievoorwaarden

Alle bovenstaande acties zijn geldig tussen 03/12/2021 en 31/01/2022. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. 1 Klassieke financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen, een product afgesloten bij Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50, KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Via (code 979), IBAN rekening: BE 97 4829 0680 3149. 2 JKP = Jaarlijks kostenpercentage, Dit percentage omvat alle verplichte kosten om een lening te verkrijgen. 3 AutoCredit = lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v.,Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 Op het ogenblik van de ondertekening van de lening, Volkswagen D’IeterenFinance. Bij ondertekening van de lening op afbetaling, zal Volkswagen D'Ieteren Finance via zijn dochteronderneming D'Ieteren Lease (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPM Leuven - BCE 0402623937) u een aankoopoptie aanbieden waarmee het zich ertoe bindt om aan het einde van de lening en onder specifieke voorwaarden, uw voertuig terug te kopen voor de bedrag gelijk aan de laatste maandaflossing die nog verschuldigd is. Dit bedrag wordt aan Volkswagen D'Ieteren Finance betaalt als de volledige of gedeeltelijke laatste maandelijkse aflossing die nog verschuldigd is.