Overzicht van de Audi saloncondities

Bent u klaar voor de nieuwe generatie Audi voertuigen? Droomt u ervan om achter het stuur van een e-tron GT, RS 3 of Q3 Sportback te zitten?Droomt u van een nieuwe (100% elektrische) Audi? Dan moet u beslist de Audi saloncondities ontdekken.

Hieronder geven we u een overzicht van de lopende saloncondities, geldig tot en met 27 februari 2023. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Elektrisch en hybride worden beloond!

Bent u van plan om een 100% elektrische of plug-in hybride Audi te kopen? Als beloning kunt u een korting ontvangen op een EDI laadstation of een Audi Electric Bonus.

  • U ontvangt €1.300 korting (excl. BTW) op een intelligent EDI laadstation.
  • Kies voor full electric en ontvang €750 korting (incl. BTW) op een 100% elektrisch model
  • Ga voor een hybride wagen en ontvang €500 korting (incl. BTW) op een TFSI e hybride model.

Maak gebruik van deze exclusieve aanbiedingen en rij vandaag nog naar huis in uw nieuwe elektrische of hybride Audi.

Meer informatie

Voordeel op opties en packs dankzij de personalisatievouchers

Om uw nieuwe Audi naar hartenlust te kunnen configureren, biedt Audi tijdens de Autosalonperiode een personalisatievoucher aan van €1.250 tot wel €10.000 die geldig is op alle opties en packs van het hele Audi gamma. 

Deze vouchers zijn van toepassing op alle versies binnen het model, dus ook op de S, RS versies en TFSI e varianten. Klik hieronder om uw favoriete model te selecteren en vergeet niet om Raes Autogroep als uw verdeler te selecteren.

Download mijn Audi voucher

Audi salonvouchers

Audi Sport Editions: onberispelijk uitgerust tegen een onverslaanbare prijs.

Op zoek naar een auto die sportiviteit uitstraalt in elk aspect, met een uitzonderlijk compleet interieur tegen een onverslaanbare prijs? Zoek niet verder dan de Audi Sport Editions. Ontvang tot € 12.200 klantenvoordeel op deze speciale uitvoeringen die beschikbaar zijn op de Audi A1 Sportback, Audi A3 Sportback, Audi A3 Berline, Audi Q2, Audi Q3 en Audi Q3 Sportback. Mis deze kans niet en bezoek nu Raes Autogroep in Brugge of in Oostende.

Meer informatie

Audi Exclusive: een nog exclusievere Audi

Audi exclusive is synoniem met liefde voor detail, voor passie en voor een gevestigde knowhow. Tijdens de saloncondities doet u een extra voordeel op het Audi exclusive pack. 

U mag alles zelf kiezen, u beslist zelf over de kleinste details!

Maak een afspraak met een Audi-verkoper

Overnamebonussen op alle modellen van het Audi gamma

Uw auto is extra waard tijdens de salonperiode! Profiteer in januari en februari een extra overnamepremie van €500 tot wel € 10.000. Deze is van toepassing op alle modellen inclusief S, RS en TFSI e versies.

Benieuw naar wat uw wagen extra waard is? Contacteer ons of 

Bereken online mijn overnamebonus

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Audi's financiële oplossingen, beschikbaar voor zowel professionals als particulieren, zijn tijdelijk voorzien van aantrekkelijke voorwaarden. Op dit moment zijn de volgende Audi-modellen beschikbaar voor privélease tegen de vermelde maandelijkse tarieven inclusief BTW:

  • Audi A1 Sportback 25 TFSI 95pk 5v Business Pack voor €315
  • Audi A3 Sportback 30 TFSI 110pk 6v Business Pack voor €389
  • Audi Q2 30 TFSI 110pk 6v Business Pack voor €365

Natuurlijk kiest u de optie die het beste bij u past, maak daarom een afspraak met onze verkoper om de mogelijkheden van onze financieringsoplossingen te ontdekken.

Afspraak maken

Een team van experts staat voor u klaar ...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Audi concessie*

Showroombezoek

Maak een afspraak met onze Audi expert in onze vestiging te Brugge of te Oostende

Afspraak maken

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Audi Raes Brugge

Oostendse Steenweg 115, 8000 Brugge

Audi Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

Actievoorwaarden

1    Algemene voorwaarden Saloncondities 2023: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 2 december 2022 tot en met 30 januari 2023 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2023 (Audi Q5: 28/02/2024). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten.
2    - Audi Sport Editions gelden voor alle motoren van de geselecteerde modellen, met uitzondering van de TFSI e versies (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e).
- De voorwaarden van de Salonactie zijn al in de prijs van de Audi Sport Editions inbegrepen. Dit betekent dat de Salonvoucher niet van toepassing is op deze Sport Editions (niet cumuleerbaar). De overnamebonus is echter wel beschikbaar op deze Sport Editions (indien van toepassing).
- De Sport Editions zijn standaard zeer goed uitgerust, maar de klant kan desgewenst extra opties toevoegen. Het is echter niet mogelijk om de extra uitrusting van de Sport Editions te verwijderen. In dat geval moet de klant kiezen voor een normale S line versie.
- Deze Sport Editions zijn beperkte edities en gelden zolang de voorraad strekt.
3    - Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 2/12/2022 en 30/1/2023 (incl). Cumuleerbaar met alle andere lopende commerciële acties. De klant heeft de keuze tussen het EDI laadstation OF een Audi Electric Bonus (aanbod niet cumuleerbaar) van toepassing op alle TFSI e varianten en 100% elektrische modellen van het Audi gamma.
4    Het intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende nafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de factuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatie- of charging pack offerte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig.
- Als alternatief kan de klant ook kiezen voor een EDI Connected Cable ter waarde van € 1.299 excl. btw. In dat geval zal het verschil met de waarde van de voucher echter niet worden terugbetaald.
- Het aanbod voor een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 ex BTW), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI).
- Het aanbod voor een geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 ex BTW) of een Connected Cable, is uitsluitend geldig bij de aankoop van een plug-in hybride of 100% elektrische Audi. De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is.
- Slechts één laadstation/één certificatie of Connected Cable per bestelling van een plug-in hybride of 100% elektrische Audi is toegestaan, met een maximum van 5 gratis laadstations/gratis certificaties of Connected Cable per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant; het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation.
- Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. - Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld.
- Geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon.
- Korting in lijn met de EDI tarieven vastgesteld op 02/12/2022.
- EDI tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
5    De overnamebonus geldt voor alle modellen met uitzondering van de Audi RS 3 Sportback, RS 3 Berline, RS Q3, RS Q3 Sportback en RS Q8.
Voorwaarden:
- Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
- De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
- De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
- De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.
6    - Aanbod exclusief voor particulieren, geldig van 02 december 2022 tot en met 30 januari 2023.
- 36 maanden contract - 10.000 km/jaar - 15% aanbetaling: E/R & verzekering, belastingen.
- Geldig op nieuwe bestellingen en stockwagens alleen voor privégebruik.